Filip Joos ontvangt vanavond deze 3 interessante gasten in Extra Time (waaronder 1 voetballer)

Maandagavond 13 november 2023 komt er een nieuwe aflevering van Extra Time online. Aangezien er volgende week geen aflevering zal zijn omwille van de interlandbreak, is het dus een extra reden om straks reden om voor de tv te kruipen. De gasten van dienst zijn deze keer Peter Vandenbempt, Arnar Vidarsson en Brecht Dejaegere. Filip Joos is uiteraard weer de moderator van dienst. Het zal ongetwijfeld gaan over de toppers tussen Club Brugge en Cercle Brugge & Anderlecht en Gent.

Extra Time gasten

Maandagavond 13 november 2023 ontvangt Filip Joos opnieuw drie gasten in 'zijn' voetbaltalkshow Extra Time. Namelijk Peter Vandenbempt, Arnar Vidarsson en Brecht Dejaegere. Die laatste speelt tegenwoordig in de MLS bij Charlotte, maar is terug in België nadat het seizoen voor hem er ten einde liep. Het zal ongetwijfeld een interessante aflevering worden gezien de vele leuke en opvallende uitslagen van afgelopen weekend. Stem vanaf 21u20 af op Canvas of op VRT Max!

Brecht Dejaegere scoorde begin oktober nog deze prachtige goal voor Charlotte. Benieuwd of deze maandagavond aan bod komt...