Club Brugge-icoon gaat VOLLEDIG los op IG na stuntzege tegen Atlético: "We love you Bruges!" (VIDEO)

Dinsdag 4 oktober wordt een datum die fans van Club Brugge nooit meer zullen vergeten. Blauw-zwart moest het op speeldag drie in de Champions League opnemen tegen het grote Atlético Madrid én legde ook de Madrilenen over de knie. Club pronkt zo alleen aan kop met een bijzonder knappe negen op negen. Gevierde man was alweer Ferran Jutgla, met een goal en assist. Heel België leefde mee met de Bruggelingen, en dat was bij Vital Borkelmans niet anders. Hij ging na de match los op Instagram. Hele leuke beelden!

Vital Borkelmans Club Brugge-Atlético Madrid

@voetbalflitsen.be Vital had een gezellige avond na de stuntzege tegen Atlético Madrid, zoveel is duidelijk 😅 #Voetbal#Soccer#Football#clubbrugge#cluatl#ucl#championsleague#atléticomadrid♬ origineel geluid - Voetbalflitsen BE

Vital Borkelmans Darko Anic Khalilou Fadiga

Overlaatst speelde Borkelmans ook mee in een galamatch met Ronaldinho. Hij speelde er onder andere samen met ex-ploegmaten Khalilou Fadiga en Darko Anic. Tussen 1997 en 2000 deelden de drie mannen de kleedkamer bij Club Brugge. We kunnen wel zeggen dat ze succes boekten, in het jaar 1997/1998 werden ze bijvoorbeeld kampioen. Samen scoorden ze maar liefst 59 goals voor blauw en zwart. Dat smeedt duidelijk een band! Ook Noah Fadiga, zoon van en ex-speler van Club, volgt Club Brugge nog op de voet.

Ook interessant