Na Fabio Silva: 10 straffe namen die Anderlecht in de laatste 10 jaar als spits wist binnen te halen!

RSC Anderlecht heeft zich dinsdagmiddag versterkt met Fabio Silva. De 20-jarige Portugees komt over van Wolverhampton, dat ooit nog 40 miljoen euro voor hem betaalde aan FC Porto. Eerder deze zomer haalde paars-wit ook al Sebastiano Esposito binnen, hij komt over van Inter op huurbasis.

Fabio Silva en Sebastiano Esposito

Het is niet de eerste keer dat Anderlecht stunt met haar nieuwe spits(en). De afgelopen tien jaar zijn al heel wat gekende centrumaanvallers de revue gepasseerd. Sommigen van hen werden als grote naam (of via een grote club) binnengehaald, anderen maakten dan weer naam door het verdere verloop van hun carrière. Benieuwd of Fabio Silva en Sebastiano Esposito kunnen meedingen om de Gouden Stier!

Straffe namen in de spits bij RSC Anderlecht

Voetbalflitsen maakte een lijstje met de strafste namen in de spits bij Anderlecht in de laatste tien jaar. Met daarbij niet alleen Fabio Silva en Sebastiano Esposito, maar ook Christian Kouamé, Joshua Zirkzee, Lukas Nmecha, Landry Dimata, Kemar Roofe, Stefano Okaka, Lukasz Teodorczyk en Aleksandar Mitrovic. Spitsen die het lijstje net niet haalden: Abdoulay Diaby, Samuel Armenteros en Dejan Joveljic, om er nog maar enkele op te noemen. Staffe connecties hebben ze daar bij op Neerpede!

bekende spitsen bij rsc anderlecht mitrovic okaka teodorczyk nmecha zirkzee kouamé esposito fabio silva dimata

Ook interessant