Voormalige sensatie van KAA Gent gespot in shirt van ... Club Brugge ... scoorde er ooit 3x tegen!

Waar is de tijd dat Moses Simon de pannen van het dak speelde bij KAA Gent? De Nigeriaanse flankaanvaller maakte Gent in het seizoen 2014/2015 mee kampioen en versierde een transfer naar UD Levante. Die transfer was echter van korte duur, want één seizoen later huurde het Franse FC Nantes hem om hem één seizoen later ook definitief over te komen. Momenteel komt Simon nog steeds uit voor de Franse bekerfinalist.

Moses Simon

Mosese Simon streek begin 2015 neer in de Ghelamco Arena nadat hij voor 800.000 euro overkwam van de Slowaakse talentenfabriek AS Trencin. Bij de Buffalo's speelde de linksbuiten 136 wedstrijden, daarin scoorde hij 21 goals en gaf hij 18 assists. Ondertussen verzamelde hij al 146 matchen voor FC Nantes en kwam hij reeds 58 keer in actie voor de Nigeriaanse nationale ploeg. Op sociale media zagen we toch een opmerkelijke foto passeren.

Moses Simon Club Brugge-shirt

Op onderstaande foto zien we Moses Simon een shirt van Club Brugge dragen. Niets om achter te zoeken, want de foto zou van vijf maanden geleden dateren en hoogstwaarschijnlijk heeft de aanvaller het shirt cadeau gekregen van een Nigeriaanse ex-Club Brugge-speler zoals Emmanuel Dennis. Leuk feitje: Moses Simon scoorde bij Gent in totaal drie doelpunten tegen Club Brugge en gaf er ook één assist tegen. Grappig om te zien dat hij het shirt van zijn voormalige rivaal in zijn vrije tijd draagt.

Ook interessant