Beauty! Gloednieuwe Rode Duivel Siebe Van Der Heyden heeft HEEL knappe vriendin

Siebe Van der Heyden is bezig aan een zeer sterk seizoen, hij speelde 24 keer mee met de koploper in de Belgische competitie. Maar de Union-verdediger doet het ook niet slecht naast het veld! Van Der Heyden heeft een héél knappe vriendin genaamd Rhune Neven.

Siebe Van der Heyden

Siebe Van Der Heyden is ondertussen 23 jaar oud. De centrale verdediger werd opgeleid bij Anderlecht, maar kon daar nooit doorbreken. In 2016 vertrok hij transfervrij richting KV Oostende, eveneens zonder succes. Van der Heyden besloot dan maar om naar het Nederlandse Eindhoven te trekken. Daar werd hij wel een vaste waarde. Na amper één seizoen haalde Union hem al terug naar België, waar hij quasi alles speelde! Vrijdagmiddag is hij door Roberto Martinez voor het eerst opgeroepen voor de Rode Duivels.

Rhune Neven 

Rhune Neven is dus de knappe vriendin van Siebe Van der Heyden. Zij is een 20-jarige rechtenstudente aan de Universiteit van Hasselt. Op Instagram heeft ze meer dan 2.800 volgers. Wij bij Voetbalflitsen zetten enkele van haar knappe foto's op een rijtje. 

Ook interessant