DRAMA: JPL-speler scoort owngoal én pakt rood in 4 minuten, einde WK-droom? (VIDEO)

Vrijdagavond om 18u speelde Mali tegen Tunesië. Deze wedstrijd wordt gespeeld met heen- en terugwedstrijd en wie als winnaar uit de bus komt, kwalificeert zich voor het wereldkampioenschap 2022 in Qatar. Bij Mali speelden onder andere Moussa Sissako, Abdoulay Diaby en Moussa Djenepo. Vooral Moussa Sissako kreeg veel aandacht tijdens de wedstrijd, maar niet op een positieve manier. In de 36ste minuut scoorde de verdediger van Standard een eigen doelpunt en in de 40ste minuut pakte hij een rode kaart. Bij Standard is hij bezig aan een minder goed seizoen. Bekijk het eigen doelpunt en de rode kaart hier. Tunesië won de match trouwens met 0-1.