Zegt van Bommel nee tegen RSCA? "Zijn prioriteit ligt niet in België"

Bij Anderlecht circuleert de naam van onder meer Mark van Bommel om de pas ontslagen Brian Riemer op te volgen. Hij pakte vorig seizoen nog de historische dubbel met Antwerp, maar sindsdien zit hij zonder club. Bij Extra Time hielden ze alvast zijn kandidatuur tegen het licht

“Als van Bommel op dit moment naar Anderlecht zou gaan, dat vind ik dat hij wel een soort statement maakt”, begint Filip Joos. “Dan zegt hij eigenlijk: voortaan ben ik een Belgische eerste klasse trainer. Hij deed het fantastisch bij Antwerp, maar naar mijn gevoel ligt zijn prioriteit niet in ons land.”

“We zijn ondertussen eind september en hij is nog steeds werkloos”, vult Peter Vandenbempt verder aan. “Dan is hij in het tussenseizoen toch blijkbaar niet benaderd door een voor hem interessante club en dan begin je misschien toch wat minder kieskeurig te worden als Anderlecht plots voor de deur staat."

Ook Arnar Viðarsson treed Vandenbempt bij: “Je moet ook kijken naar het familiale. Hij zal ongetwijfeld wel aanbiedingen gekregen hebben uit verre en exotische landen, maar dan zal hij toch liever dichter bij huis blijven.