Damn! Ex-Belgisch bondscoach snoeihard voor Noa Lang: "Begrijpelijk dat hij op de bank zit"

In de wedstrijd tegen Seraing werd Noa Lang in de 63ste minuut gewisseld en dat was niet naar de zin van de Nederlander. Hij stormde namelijk direct naar binnen richting de kleedkamers. Alfred Schreuder kon hier niet mee lachen en zette hem dan maar als straf op de bank tegen KV Oostende. Ex-bondscoach René Vandereycken vindt het naar eigen zeggen begrijpelijk dat Lang op de bank zit, ook gezien zijn huidige vorm. 

Noa Lang op de bank

"Er was veel te doen rond Lang, die op de bank zat, maar ik vond dat begrijpelijk. De beste Noa Lang speelt altijd, maar die ­hebben we al een tijdje niet meer ­gezien. En dat hij een week eerder slecht reageerde op zijn wissel, speelde blijkbaar ook een rol", zegt Vandereycken aan Het Nieuwsblad. 

In de aanval bij Blauw-Zwart is er echter ook veel concurrentie, en dat ziet de ex-bondscoach ook: "Ik vond hem wel goed invallen, want op korte tijd was hij drie keer gevaarlijk, maar Adamyan deed het ook goed en brengt nog meer diepgang. Zich zomaar terug in de ploeg knokken, is dus niet evident. Al zou Lang ook op de flank kunnen spelen, op de positie van Buchanan, die af en toe zijn talent toont, maar nog niet ­constant genoeg is. Al heeft ­Buchanan wellicht meer de ingesteldheid om mee te verdedigen.”

Ook interessant