Liverpool-boegbeeld James Milner onder de indruk van Rode Duivel: "Eén van de beste ooit"

In een interview met Sky Sports vegeleek Liverpool-speler James Milner zijn ex-ploeggenoot Vincent Kompany met zijn huidig ploeggenoot Virgil Van Dijk. Milner had het geluk om met beide te mogen samen spelen en had enkel complimenten over voor de twee beresterke verdedigers. “Kompany is één van de beste verdedigers in de geschiedenis van de Premier League", vertelde hij.

Rots in de branding

“Ze zijn beiden geweldige spelers", begon Milner zijn vergelijking. "Topploegen hebben een goede centrale verdediger nodig, een echter leider achterin. Dat is de ruggengraat van de ploeg. Vinnie is een ongelooflijke speler. Het is straf hoe hij alles aanpakte. Hij had veel blessures, maar knokte telkens terug. Hij heeft vaak met blessures gespeeld, iets wat anderen niet zouden doen. Kompany legt zijn hoofd er altijd voor. Hij is een geweldige aanvoerder en wordt terecht aanzien als één van de beste verdedigers ooit in de Premier League.” Van Dijk vergeleek hij dan weer met een luxe-wagen. “Virgil is meer een Rolls Royce: hij doet weinig tackles want hij staat altijd op de goede plek om de bal weg te werken. Hij heeft misschien ook wel een betere crosspass in huis, hoewel Kompany dat ook kon.”

Bekijk hier het interview:

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube:

Ook interessant