Blunder van formaat! VTM Nieuws stelt live op tv opvallende nieuwe Anderlecht-coach voor

Union Saint-Gilloise speelde donderdagavond, mede door een uitstekende Boniface, knap 3-3 gelijk op het veld van Union Berlin. Op zich een prima resultaat met het oog op een eventuele kwartfinale in de Europa League, maar toch met een kleine kanttekening. Enerzijds kwamen de Brusselaars drie maal op voorsprong, dan is het wel pijnlijk natuurlijk dat je alsnog niet kan winnen. Anderzijds tellen uitdoelpunten niet langer mee, dus of het nu 0-0 werd of 3-3 maakt eigenlijk niet zo hard uit. En ook na de match viel er nog wat te beleven.

Karel Geraerts

Zo moest de volledige equipe van Union Saint-Gilloise de nacht doorbrengen in Berlijn. Het vliegtuig kon niet tijdig vertrekken en zo kon men pas een dag later terug naar België vliegen. Geen ideale voorbereiding met het oog op de topper in en tegen Genk, maar op zich ook geen groot drama aangezien de spelers er wel de fun van konden inzien. En dat was nog niet het enige wat 'misliep'. Zo maakte VTM Nieuws een blunder van formaat. Toen Karel Geraerts, coach van de Brusselaars, werd geïnterviewd, werd hij voorgesteld als 'trainer Anderlecht'. Toegegeven: qua afstand is er niet veel verschil tussen Anderlecht en Sint-Gillis, maar dit is toch wel een fout die kan tellen!

Karel Geraerts is sinds afgelopen zomer de coach van Union Saint-Gilloise. Hij heeft er een prima eerste seizoenshelft opzitten en ook Europees loopt het lekker:

Ook interessant