Deze 4de Provincialer heeft één van beste aanvallen én defensies van het land, doelsaldo van +97!

Een voetbalteam met één van de beste aanvallen én defensies in België zou je vanzelfsprekend gaan zoeken bij de beste clubs van ons land, maar niks is minder waar. Standaard Muide uit Gent kan dit seizoen zeggen dat ze over een uitzonderlijk goede aanval én verdediging beschikken. Ze scoorden namelijk al 113 keer en kregen er maar zestien binnen. Dit resulteert in een doelpuntensaldo van +97.

Standaard Muide

De voetbalploeg van de buurten Muide en Meulestede werd pas opgericht in 2015 en wordt volledig bestuurd door oud-spelers en jeugdtrainers. Het zet heel hard in op de jeugd en maakt zelfs deel uit van een samenwerking tussen KAA Gent en de stad Gent om de jeugd uit Gent meer kansen te geven op zelfontplooiing en talentontwikkeling.

Vierde Provinciale

De club in geel en zwart staat momenteel eerste in Vierde Provinciale A én heeft één van de beste aanvallen en defensies van het land. Standaard Muide heeft na 25 wedstrijden 65 punten vergaard en heeft vier punten meer dan eerste achtervolger SK Oostakker. Al moet er wel bij vermeld worden dat Muide één wedstrijd meer heeft gespeeld. Standaard Muide moet nog maar één wedstrijd spelen en als het die wint, is het sowieso kampioen! 

Standaard Muide vierde provinciale