Gent-fans reageren vol onbegrip op 1 iets na verlies vs OHL: "Hallo Hein?"

Niet alleen in de Champions' play-offs werd er zondagavond gevoetbald. Ook OH Leuven en AA Gent werkten de derde wedstrijd van hun play-offs af. Gent pakte 6/6 in de eerste twee duels en scoorde maar liefst acht keer. OH Leuven verloor dan weer tegen Mechelen en deelde de punten met Standard. Iedereen verwachte dus een makkelijke Gentse overwinning, maar dat liep niet zoals gehoopt...

Wissels Hein

Na 23 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong via Mathieu Maertens. De aanvallende middenvelder, die in deze wedstrijd in de spits opereerde, trapte overhoeks in de verre linkerhoek buiten bereik van Gent-doelman Roef. Gent antwoordde snel met een doelpunt van de jonge Mathias Fernandez-Pardo. Met een beetje hulp van OHL-keeper Leysen zette hij de bordjes gelijk. Nog voor de rust was Maertens opnieuw trefzeker vanop de rand van de zestien meter. Gent had de meeste en betere kansen in deze wedstrijd, maar scoren lukte in de tweede periode niet meer. 

Heel wat Gent-fans waren vocaal over de wisselkeuzes van hun coach Hein Vanhaezebrouck. Ze schreeuwen vooral om hun nieuwe aanwist, die 8 miljoen gekost heeft... Voetbalflitsen bundelde enkele tweets:

Ook in de andere wedstrijd op zondagavond was er drama