Amy Sonck schreeuwt vriend en 2e nationaler naar eindronde voor behoud: goal in 96e minuut!

Het gaat er momenteel nog bijzonder hevig aan toe in de amateurreeksen. Voor veel ploegen zit het seizoen er al enkele weken op, maar niet voor iedereen. Naast de eindronde in de Provinciale reeksen, wordt er bijvoorbeeld nog gespeeld in Nationale. Dat was ook zo voor RFC Wetteren, dat zondag in Tweede de U23 van Zulte Waregem in de ogen keek en moest winnen om niet te zakken. Het werd een thriller van formaat. Dat zag ook... Amy Sonck!

Amy Sonck RFC Wetteren Tweede Nationale

De vriend van Amy Sonck, Arno Van Wassenhove, speelt ook bij RFC Wetteren. Amy zag vanop de eerste rij hoe alles fout leek te lopen voor de mannen van coach Steven Blomme: ze keken aan de rust tegen een achterstand aan. Die werd gelukkig na rust volledig omgedraaid: in minuut 96 viel de beslissende 1-2. Wetteren springt daarmee ternauwernood nog over Westhoek, dat verloor van Torhout. De Wetterse Leeuwen mogen daardoor nog hopen op behoud, want ze spelen binnenkort een barragematch. Benieuwd of ze zich nog redden! 

@voetbalflitsen.be Amy Sonck schreeuwde haar vriend en RFC Wetteren naar een levensbelangrijke driepunter in Tweede Nationale 🗣️👏 #rfcwetteren#wetteren#amateurvoetbal#amysonck#sonck#fyp#footballvideos#foryourpage#foryoupage♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België
Ook interessant