Wie pikt hen op? Deze 5 Beerschot-spelers zijn wellicht goedkoop over te nemen na degradatie

Door de thuisnederlaag tegen KAA Gent en de overwinning van Seraing op het veld van Standard is Beerschot zeker van de degradatie. Met nog drie wedstrijden te spelen kunnen ze de kloof met de voorlaatste Seraing niet meer dichten. Wij van Voetbalflitsen maakten een lijstje met daarin de vijf beste spelers van Beerschot die volgens ons te goed zijn om aan te treden in 1B. 

Beerschot V.A. 

Beerschot kende een dramatisch seizoen. De Ratten speelden tot nu toe 31 wedstrijden en konden daarin maar vier keer winnen, tel daar nog eens vier gelijke spelen bij en je komt maar aan een magere zestien punten. De laatste weken was er wel één lichtpuntje in de vorm van Ilias Sebaoui. De twintigjarige maakte op korte tijd zeer veel indruk op 't Kiel. Naast hem zijn er veel vaste waarden zoals Joren Dom, Raphael Holzhauser, Mike Vanhamel en Ryan Sanusi die veel kwaliteit hebben en volgens ons te goed zijn voor 1B.

Sebaoui

Als we Transfermarkt moeten geloven dan zou Ryan Sanusi 700.000 euro moeten kosten, maar zijn contract loopt af. Raphael Holzhauser die dit seizoen minder presteerde, heeft nog altijd een marktwaarde van 2,2 miljoen, maar hij is nu zelfs gratis op te pikken wegens een clausule in zijn contract. De marktwaarde van Joren Dom bedraagt 450.000 euro, maar ook hij kan gratis vertrekken. Stipe Radic heeft dan weer een marktwaarde van 1,2 miljoen euro en kan niet gratis vertrekken. Omdat Ilias Sebaoui nog maar net komt piepen, is zijn marktwaarde nog niet bepaald. 

Beerschot-spelers goedkoop op te pikken na degradatie