Deze 10 Belgen kregen de grootste marktwaarde-aanpassingen, waaronder Doku en Hazard!

Recent heeft Transfermarkt een waslijst aan geüpdatete marktwaardes vrijgegeven. Sommige spelers kregen een enorme stijging in hun marktwaarde, anderen zagen dan weer een enorme daling in hun marktwaarde. Bij Voetbalflitsen hebben we enkele van de opvallendste aanpassingen van Belgische spelers opgelijst. 

Belgen met geüpdatete marktwaarde 

De grootste daling in marktwaarde zagen we bij Orel Mangala. De 24-jarige middenvelder van Stuttgart zag zijn marktwaarde dalen met maar liefst vijf miljoen euro. De volgende Belg in dit lijstje komt ook uit de Bundesliga, namelijk Dodi Lukébakio met een daling van vier miljoen euro. De eerste Belg met een stijging in marktwaarde is Amadou Onana, van wie de marktwaarde steeg met twee miljoen euro. Twee Belgen die al een hele tijd sukkelen met blessures zijn Eden Hazard en Jérémy Doku. En dit reflecteerde ook in hun marktwaarde. 

De andere Belgen met de grootse stijging of daling in hun marktwaarde zijn Jason Denayer (-3 miljoen euro), Axel Witsel (-2 miljoen euro), Ignace Van Der Brempt (+1,8 miljoen euro), Dedryck Boyata (+1,5 miljoen euro) en Loïs Openda (+1,5 miljoen euro). 

belgen met geüpdatete marktwaarde

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link