Ongelukkig moment: Brecht Dejaegere wordt plots onderbroken in Extra Time... (VIDEO)

Brecht Dejaegere was maandagavond samen met Arnar Vidarsson en Peter Vandenbempt één van de gasten van Filip Joos in de voetbaltalkshow Extra Time. De Belgische middenvelder met een verleden bij KV Kortrijk, Gent en Toulouse was een spraakwaterval en kon veel kijkers bekoren. Toen hij op het einde van de aflevering nog iets interessant wilde vertellen, werd hij echter ongelukkig onderbroken toen de eindtune werd ingezet.

Brecht Dejaegere Extra Time

We kunnen concluderen dat Brecht Dejaegere maandagavond heel wat bijdroeg aan Extra Time en een goede indruk naliet. De 32-jarige Belg sprak zich onder meer uit over de Club Brugge-fans. Hij vond namelijk dat ze tijdens de Brugse derby te kritisch waren voor hun team en te snel floten bij een pass achteruit. Toen Dejaegere op het einde van de aflevering nog even wilde inpikken op het feit dat de aflevering van Extra Time binnen twee weken in Bierbeek is, liep er echter wat mis. De kijkers konden namelijk zijn verhaal niet volledig volgen aangezien plots de eindtune werd ingezet.

Miniementoernooi in Bierbeek

"Bedankt allemaal om naar hier te komen. Volgende week is er niks, want dan is er een interlandbreak en geen Extra Time, maar over veertien dagen zitten we in Bierbeek. Ik weet het Peter, dat is dicht bij jou", aldus Filip Joos op het einde van Extra Time. Brecht Dejaegere wilde nog verderzetten met een leuke anekdote. "Ik heb daar ook nog leuke herinneringen aan. Er is daar altijd een miniementoernooi en...", waarop Extra Time abrupt werd beëindigd. Een technische fout of was de tijd absoluut op? Wie zal het zeggen...