Brecht Dejaegere stelt in Extra Time Club-fans in vraag na derby: "Dat gevoel had ik"

Brecht Dejaegere was maandag één van de drie gasten van Filip Joos in 'zijn' voetbaltalkshow  Extra Time. De Belgische middenvelder van Charlotte met een verleden bij Toulouse, Gent en KV Kortrijk was een interessante figuur aan tafel en had het onder meer over de Brugse derby. Zondag was hij aanwezig in het Jan Breydelstadion en was hij toch wel bijzonder kritisch voor de Club Brugge-fans.

Brecht Dejaegere Club Brugge

Brecht Dejaegere werd opgeleid bij Club Brugge, maar speelde nadien voor KV Kortrijk en aartsrivaal KAA Gent. Toch werd hij afgelopen zomer gelinkt aan blauw-zwart, toen zijn contract bij Toulouse ten einde liep. Het is geen geheim dat hij regelmatig in het Jan Breydelstadion zit, zo ook tijdens de Brugse derby. Dejaegere vond echter dat de Club Brugge-fans te streng waren voor hun eigen spelers. "Ik vond het publiek van Club Brugge heel kritisch in de derby. Ik had het gevoel dat sommige spelers zelfs met schrik speelden. Elke bal naar achteren, was er enorm veel gefluit.”, aldus Brecht Dejaegere. Verder in Extra Time noemde de middenvelder zijn grootste titelkandidaat in de Jupiler Pro League.

brecht dejaegere extra time club brugge fans

Brecht Dejaegere zal in het Jan Breydelstadion ook wel gezien hebben dat Cercle-doelman Warleson zich tot man van de match kroonde:

Ook interessant