RSCA-fans zien 1 ZWAKKE schakel na 1-0 aan rust tegen Loedogorets: "Kan niet mee bij FC Bierbuik!"

Na de nederlaag van KAA Gent eerder op de avond (hoewel Gift Orban opnieuw uitstekend speelde), was de Belgische hoop donderdag gevestigd op Anderlecht. Paars-wit stond voor een lastige verplaatsing naar Bulgarije waar het Loedogorets trof, en al snel werd het nog lastiger dan aanvankelijk gedacht. Na nog geen acht minuten spelen stond de club uit onze hoofdstad al op achterstand. Aan de basis van dat doelpunt lag balverlies van Kristian Arnstad en doorheen de eerste helft wist te middenvelder zich niet te herpakken, althans dat vonden de fans van RSCA. Op Twitter lieten ze dat ook duidelijk blijken, wij selecteerden enkele Tweets: