Ondanks 0-1 voorsprong: Club-fans VREZEN één ding aan rust tegen STVV: "Kan dat nu wel, aub?"

Na de pijnlijke nederlaag van Anderlecht eerder tegen Zulte Waregem, ging Club Brugge donderdagavond op het veld van Sint-Truiden op zoek naar een eerste overwinning onder Scott Parker. Nadat KAA Gent eerder op de avond slechts gelijkspeelde tegen Charleroi, kon blauw-zwart mits een overwinning een goede zaak doen in de strijd om PO1. Dat hadden de spelers meteen door en ze begonnen dan ook met veel balbezit aan de wedstrijd. Dat leidde in minuut 26 tot een owngoal van Wolke Janssens. Nu de voorsprong er staat willen de fans dat ze absoluut niet naar achter gaan leunen, maar wel doordrukken voor dat tweede doelpunt.

Club-fans vrezen het ergste na 0-1 voorsprong tegen STVV