Genk-fans hebben pijnlijke boodschap voor Toby Alderweireld na 3-0 verlies van Antwerp

De meest besproken Antwerp-speler die het afgelopen jaar over de tongen rolde bij de Genk-supporters is ongetwijfeld Toby Alderweireld. De ex-Rode Duivel is er 'vijand nummer één' na de titelgoal in de Cegeka Arena op 4 juni 2023. In de 94ste minuut zorgde hij er eigenhandig voor dat Genk geen kampioen werd. Nadat de Limburgers dinsdagmiddag met 3-0 wonnen van The Great Old, waren de Genk-fans er als de kippen bij om Alderweireld uit te lachen. En dat zonder dat hij ooit iets verkeerd over hen heeft gezegd. Lees even met ons mee:

Genk-fans over Toby Alderweireld

"Fadera vernederde Alderweireld in een één vs één" 

Toby Alderweireld De Slimste Mens ter Wereld

Een kleine twee maanden geleden nam Toby Alderweireld nog deel aan De Slimste Mens ter Wereld, de quiz van Erik Van Looy. De Antwerp-verdediger overleefde uiteindelijk één aflevering, maar zou in de tweede aflevering sneuvelen. Opvallend: de Genk-fans vonden het juist een ideaal moment om te lachen met Antwerp. "Wanneer Alderweireld na drie punten in #DSMTW al meer punten heeft dan Antwerp in de Champions League", klonk het. De post ging uiteindelijk viraal op KRC Fans, een Facebook-pagina voor de Genk-fans

Antwerp-fans reageren

De Antwerp-fans lieten zich echter niet doen en herinnerden de Genk-fans nog eens aan minuut 93:33, het moment waarop Alderweireld de titelgoal tegen de Limburgers scoorde:

Ook interessant