Maak kennis met Rafaella Szabo, de 33-jarige knappe vrouw van middenvelder Axel Witsel

Rafaella Szabo is de 33-jarige vrouw van ex-Rode Duivel Axel Witsel. Op Instagram telt ze meer dan 65.000 volgers en dat zal je niet verbazen gezien haar prachtige foto's. Tegenwoordigt vertoeft ze in Madrid omdat haar man er voetbalt bij Atlético, de vraag is alleen hoelang nog. Voetbalflitsen stelt Rafaella graag nog even verder aan jou voor...

Rafaella Szabo

Axel Witsel en Rafaella Szabo stapten in juni 2015 in het huwelijksbootje. De twee getuigen van Witsel waren de broers Ben en Nacer Chadli. Het feest werd verzorgd in het prachtige kasteel Manoir de Lébioles in Spa. Ondertussen hebben ze samen drie kinderen: één jongen en twee meisjes. Toch was het niet altijd rozengeur en maneschijn. In het verleden zette Witsel Rafaella namelijk aan de kant voor het Portugese model Analicia Chaves. Zij papte later ook aan met Karim Benzema.

Vrouw Axel Witsel

Uiteindelijk kwam alles weer goed met Rafaella Szabo en vormen ze een gelukkig koppel. Het zorgt er wel voor dat Rafaella tegenwoordig de telefoon van Axel controleert. "Elke vrouw is op z’n minst toch een béétje jaloers. Maar het is niet dat ik consequent z’n hele handel en wandel natrek, hoor. En als Axel met vrienden een glas wil gaan drinken, doe ik niet moeilijk. Al weet ik hoe opdringerig vrouwen zich in zijn aanwezigheid durven te gedragen.", klinkt het. Bekijk hier enkele foto's van de zeer knappe Rafaella Szabo.