Club-fans ergeren zich dood aan één iets na achterstand vs Kortrijk: "Er komt heel weinig uit!"

Op zaterdagnamiddag mocht KV Kortrijk blauw-zwart ontvangen in het Guldensporenstadion. Na slechts drie punten in de laatste vier Jupiler Pro League-matchen, is het voor Club Brugge een uitgelezen mogelijkheid om weer eens te winnen. Kortrijk was voor aanvang van de wedstrijd de rode lantaarn van onze competitie, maar wist Club vorig seizoen met 1-0 te verslaan.

Een makkelijke match zou het allerminst worden voor de manschappen van Ronny Deila. Na nog geen vier minuten kon Igor Thiago de goede voorzet van Skov Olsen net niet in doel duwen. Het halfuur erna kon Club niet veel op de mat leggen en werd het zelfs even heet voor het Brugse doel. Iets na het halfuur maakte Kortrijk er zelfs 1-0 van voor rood-wit. Naast het zwakke spel ergerden de Club-fans zich aan een ander aspect. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rijtje:

Club Brugge hoekschoppen vs Kortrijk

De fans van blauw-zwart waren tijdens de eerste helft niet te spreken over de kwaliteit van de hoekschoppen. De voorzetten van De Cuyper of Nusa kwamen steeds veel te ver en konden geen enkele keer een Brugs hoofd vinden.

Ook interessant