HOHO! Refaelov daagt Club-fans uit: "Ik pakte in 2015 met Brugge de beker af van RSCA, maar..."

Anderlecht won donderdagavond met 3-1 van Eupen en plaatste zich zo voor het eerst in zeven jaar nog eens voor de finale van de Croky Cup. Die vorige finale, in 2015, is voor Lior Refaelov een heel speciale. Hij schoot Club Brugge toen met een rake volley van buiten de zestien voorbij zijn huidige werkgever Anderlecht. Hij heeft dus iets goed te maken: "Nu wil ik de fans iets teruggeven". 

Lior Refaelov 

Refaelov won de Croky Cup zelf al twee keer. In 2020 pakte hij hem nog met Antwerp en in 2015 met Club Brugge. Refaelov maakte in die match de beslissende goal voor Club. "Ik ben heel blij dat ik nu met Anderlecht op de Heizel sta. Iedereen herinnert me altijd aan die finale van 2015 toen ik deze club met Brugge de beker afpakte, maar nu wil ik de fans iets teruggeven. Ik heb nog iets goed te maken en kijk er al naar uit", zei hij in een interview met Het Nieuwsblad.  

Croky Cup

De 35-jarige aanvallende middenvelder was ook beslissend in deze halve finale. In de heenmatch scoorde hij twee goals, nu gaf hij twee assists. "Als de druk hoog is, dan speel ik graag. Ik wil er staan op sleutelmomenten en dit was onze belangrijkste match tot dusver", benadrukt hij nog.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link