Spionkop van Eerste Nationaler gaat VOLLEDIG uit z'n dak na overwinning in strijd voor promotie

Met nog twee speeldagen te gaan heeft RFC Liège momenteel drie punten achterstand op leider FCV Dender. Het won woensdag met 4-0 tegen Dessel Sport in de promotie play-offs, maar rivaal Dender (waar er in het verleden veel topspelers voetbalden) won haar wedstrijd ook dus blijft de kloof drie punten. De supporters van Liège geloven wel nog vol in de promotie en gaven dan ook het beste van zichzelf na de overwinning. Kijk even mee!

Spionkop RFC Liège 

RFC Luik

RFC Luik is één van de oudste clubs van het land, het werd opgericht in 1892 en heeft het stamnummer 4. In haar geschiedenis werd het vijfmaal Belgisch kampioen en won het één keer de beker. De Luikse club speelde tot 1995 in Eerste Klasse tot het verplicht moest degraderen naar Derde Klasse wegens faillissement. Sindsdien speelt de club in de Nationale reeksen. Momenteel staat het derde, op één punt van de leider (Dessel Sport). 

Bekende ex-spelers

Bij Eerste Nationaler RFC Luik liepen er in het verleden veel bekende spelers rond. Denk maar aan Bakkali, Bruno en Gillet, om er maar enkelen te noemen. In hun huidige selectie hebben ze zelfs een man rondlopen met 244 matchen in de Jupiler Pro League én ervaring bij enkele buitenlandse topclubs, met name Jérémy Perbet. 

liège

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link