Zweedse media bevestigt: Club Brugge brengt bod van €5 miljoen uit op 18-jarig toptalent!

Volgens het Zweedse 'SportExpressen' onderhandelt Club Brugge met Hammarby over een transfer van de 18-jarige Williot Swedberg. De Zweedse aanvallende middenvelder geldt als een supertalent, net als deze Club Brugge-speler, en scoorde dit seizoen als titularis al vijf keer in tien competitiewedstrijden. De jeugdinternational heeft een marktwaarde van 1,8 miljoen euro en is de zoon van Hans Eskilsson, in de jaren 80 en 90 nog actief bij Sporting Lissabon en SC Braga.

Williot Swedberg

Uiteraard is Club Brugge niet de enige club die Swedberg in het vizier heeft. Op 18-jarige leeftijd al zo'n statistieken voorleggen, is natuurlijk ook enkele andere clubs niet ontgaan. Zo tonen ook Celta de Vigo, Augsburg, Lokomotiv Moskou en PSV Eindhoven interesse. Zelfs grootmachten als Manchester United én Barcelona werden reeds genoemd. De interesse van blauw-zwart is concreet, zo stuurden ze onlangs nog een scout naar Zweden. Volgens Zweedse media zou Club Brugge reeds een bod van vijf miljoen euro hebben uitgebracht. Ook op uitgaand vlak is de landskampioen erg actief op de transfermarkt.

Odilon Kossounou

Opvallend: Swedberg werd onlangs opgeroepen voor de U21 van Zweden, maar liet dat aan zich voorbijgaan om te kunnen onderhandelen over een transfer. Club Brugge én Celta de Vigo zouden momenteel het meest concreet zijn. Het zou niet de eerste keer zijn dat blauw-zwart een beloftevolle speler bij Hammarby wegplukt. In het verleden haalden ze er ook nog Kossounou weg. Dat werd uiteraard een enorm succes aangezien hij nu bij Bayer Leverkusen speelt. En zo'n talenten lopen er nog wel rond bij Club Brugge!

Hieronder zie je enkele knappe acties van Williot Swedberg: