Antwerp-verdediger trekt zijn conclusies over zijn toekomst: "Mijn tijd bij Antwerp zit er op"

Antwerp zorgde deze zomer voor een kleine stunt door de 28-jarige Wesley Hoedt uit de Premier League naar de Jupiler Pro League te halen. De Great Old huurde de Nederland van Southampton. Bij de huurovereenkomst werd een aankoopoptie van 8 miljoen euro bedwongen. Maar Hoedt lijkt niet te geloven in een toekomst op de Bosuil. Met de hele corona-crisis is het moeilijk om zo'n bedrag op tafel te leggen. Hoedt speelde 21x in de Jupiler Pro League voor Royal Antwerp.

Zijn reactie in de GvA: 

“Jullie hebben al vaak genoeg geschreven dat de aankoopoptie 8 miljoen bedraagt, en op dit moment is het onrealistisch dat een Belgische club dat betaalt. Zelfs zonder corona denk ik dat het te hoog gegrepen was. Antwerp kan de optie nog tot 31 mei lichten, maar ik weet intussen genoeg. De club moet zelf maar een statement naar buiten brengen, maar voor mij houdt het in dat mijn tijd bij Antwerp erop zit”, vertel hij aan de krant.

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: