Dit is de vriendin van Calvin Stengs en tevens de dochter van Frank de Boer

Met zo'n bekende vader als bondscoach Frank de Boer zou je denken dat je zelf op de achtergrond komt. Nou, dat geldt niet voor zijn dochter, de 20-jarige Beau de Boer.

Schoonzoon

Ze is de vriendin van Oranje-international Calvin Stengs en wordt langzaam bekender en bekender, zeker omdat de relatie tussen schoonvader Frank de Boer en schoonzoon Stengs steeds meer onderwerp van gesprek wordt in de media en op televisie - zeker met het EK in het vooruitzicht. En dan wordt er veel gezocht op Google naar de vriendin van...

Dochters Frank de Boer

Een van de zussen van Beau, Romy, gaat ook met iemand uit de voetbalwereld. Scheidsrechter Joey Kooij is de vriend van Romy de Boer. Kooij maakte onlangs zijn debuut in de eredivisie als scheidsrechter en treedt ook regelmatig op als VAR dus de beide zwagers Kooij en Stengs van AZ komen elkaar vaak tegen op de voetbalvelden. 

Instagram-foto's Beau de Boer

Handbal

Beau de Boer doet zelf niet aan voetbal, maar wel aan handbal. De 20-jarige doet dat helemaal niet slecht. Ze speelde sinds vorig jaar al mee met het eerste van de landskampioen VOC Amsterdam en komt uit voor Jong Oranje. Een groot talent waar de gedrevenheid en sportiviteit van de familie De Boer goed tot zijn recht komt.

WAG'S:

Nieuwsgierig naar andere spelersvrouwen? Bekijk onze laatste snoepjes

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link