35 jaar... Ex-Rode Duivel werkt zich KAPOT in tussenseizoen om toch maar nieuwe club te vinden

De transfercarrousel draait weer op volle toeren. Het is dan ook hét uitgelezen moment voor de JPL-clubs om spelers binnen te halen die einde contract zijn. Zo traint ene Kalifa Koulibaly, die ooit het mooie weer maakte bij Charleroi en KAA Gent, zich kapot. Ook ex-Rode Duivels Ilombe Mboyo, Roland Lamah en Anthony Vanden Borre zitten nog steeds zonder club.

Ex-Rode Duivels zonder club

Voor ex-Rode Duivels Mboyo, Vanden Borre en Lamah loopt het vinden van een nieuwe club niet van een leien dakje, zij zitten al meerdere maanden zonder team. Vooral over Mboyo was er al heel wat te doen, hij werd in februari nog op de keien gezet door KAA Gent door heel wat incidenten. In zijn zoektocht naar een club werkt hij, net als Nabil Dirar overigens, spijkerhard om toch nog maar een kans te krijgen. De vraag is: wie hapt er nog toe? 

@voetbalflitsen.be Mboyo heeft profvoetbal op z´n 35e nog niet opgegeven 👀 #JPL#fyp#yourpage#foryoupage#footballtiktok#football#foryourpage#IlombeMboyo#Mboyo#RodeDuivel#RodeDuivels♬ Beast Mode - KURA