Meteen héél grote ambities: promovendus in 1e Nationale haalt ex-JPL-speler binnen, AMAI!

Ken jij Bob Straetman nog? De 24-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen bij K.F.C Merelbeke in Tweede Nationale. Daar deed hij het uitstekend, zo scoorde hij volgens Transfermarkt zestien keer in 26 matchen. K.F.C Merelbeke eindigde op een zevende plaats in het klassement en dus leek het Straetman tijd voor een stapje hogerop: volgend seizoen verdedigt hij de kleuren van KVK Ninove. In Eerste Nationale komt hij dus speler-trainer Maxime Biset tegen volgend seizoen.

Bob Straetman

Bob Straetman komt uit de jeugdopleiding van KSC Lokeren. De aanvaller mocht op 30 juli 2016 debuteren in de Jupiler Pro League, hij mocht tegen Sint-Truiden 30 minuten spelen. Ondanks dat het zijn eerste seizoen op het hoogste niveau was, kreeg hij vaak speelkansen. Tijdens het seizoen 2017/18 raakte hij geblesseerd aan de hamstrings, waardoor hij minder speelminuten kreeg. De aanvaller koos dan voor een uitleenbeurt naar Excelsior Virton. Daar speelde de jonge Belg maar tien wedstrijden mee en kon hij één keer scoren.

Bob Straetman KVK Ninove transfer

Straetman keerde terug naar Lokeren, waar hij nog een veertiental wedstrijden meedeed. Spijtig genoeg werd Lokeren toen failliet verklaard, waardoor Straetman een nieuwe ploeg moest zoeken. Hij koos voor een avontuur bij Lierse Kempenzonen, maar helaas was het geen succesverhaal. Na amper één goal in negen matchen vertrok hij al opnieuw. Hij besloot om een stap terug te zetten en naar K.F.C Merelbeke in Tweede Nationale te gaan. Bij Merelbeke kon hij opnieuw tot scoren komen, waardoor hij nu de stap maakt naar Eerste Nationale, waar het team van Mbo Mpenza één van z'n concurrenten wordt. 

Leer de jongeling Bob Straetman alvast wat beter kennen: