Titelkandidaat? JPL-club slikte al 4(!) oefenduels op rij geen veldgoal meer, niet te passeren...

Concurrenten in de Jupiler Pro League hebben het onderhand wel wat gehad met de heerschappij van Club Brugge. Bij Antwerp zijn ze ferm aan het investeren om het blauw-zwart extra moeilijk te maken en ook bij Anderlecht zijn ze er op gebrand om beter te doen dan vorig jaar. Daar moet de komst van toptalent Fabio Silva mee helpen. In de voorbereiding is paars-wit alvast uitstekend bezig.

Geen veldgoals tegen in 4 matchen Anderlecht

Het Anderlecht van Felice Mazzu begint de laatste tijd toch wat op stoom te komen. Ideale timing, want binnen een dikke week openen ze hun seizoen tegen ploeg in vorm KV Oostende. Paars-wit won hun laatste vier wedstrijden en slikte daarin zelfs niet één veldgoal. Met Wesley Hoedt, Hannes Delcroix en Zeno Debast lijkt Mazzu de succesformule voor zijn 3-5-2 te hebben gevonden. Zowel Roda JC als Nordsjaelland A en B, en Helmond Sport slaagden er niet in te scoren. Wordt Anderlecht onder Mazzu opnieuw een titelkandidaat? 

STVV wint tegen Anderlecht & Standard

RSCA begon nochtans met een valste noot aan de voorbereiding: na een eigen doelpunt van Amando Lapage, kleinzoon van RSCA-legende Paul Van Himst, verloren de Brusselaars met 0-1 van STVV. Toen geen goed debuut voor Felice Mazzu als coach van Anderlecht, maar ondertussen liggen de kaarten anders.

Het eigen doelpunt van Lapage in de oefenwedstrijd Anderlecht-STVV:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link