Ex-Gent-spits TRANSFERVRIJ weggestuurd na 5 jaar Frankrijk ... werkt KEIHARD in fitness (VIDEO)

Ken jij Kalifa Coulibaly nog? De 30-jarige aanvaller heeft een verleden in de Jupiler Pro League. Hij speelde namelijk 85 matchen voor KAA Gent en 31 matchen voor Sporting Charleroi. In totaal was hij goed voor zo'n 30 goals in de Belgische Eerste Klasse. In augustus 2017 trok hij voor maar liefst 4,5 miljoen euro naar het Franse Nantes. Daar zit zijn avontuur er na vijf jaar op, terwijl die andere ex-Gent-speler Moses Simon wel mag blijven.

Kalifa Coulibaly

De Franse bekerwinnaar besloot namelijk om zijn contract niet te verlengen. De 30-voudige international van Mali is zo op zoek naar een nieuwe club en gratis op te pikken. Afgelopen seizoen speelde hij nochtans 21 matchen in de Ligue 1, waarin hij goed was voor vijf doelpunten. In vijf jaar tijd scoorde de centrumspits 26 goals voor Nantes en gaf hij er zes assists. We zijn alvast benieuwd welke club hem gratis wil oppikken. Een terugkeer naar België? Dat behoort tot de mogelijkheden! Een terugkeer naar Gent? Wie zal het zeggen. Wie weet wordt hij straks zelfs een ploegmaat van Casper Nielsen.

In de fitness zagen we dat Coulibaly zijn conditie goed onderhoudt. Zij nieuwe club zal duidelijk een scherpe spits mogen verwelkomen!