ONGELOOFLIJK! 18-jarige Belgische doelman SCOORT in de 97ste minuut in de Youth League (VIDEO)

Ongelooflijk, maar waar. De 18-jarige Belgische doelman Jelle Van Neck heeft zonet gescoord in de Youth League. De jonge keeper scoorde de 2-2 tegen Eintracht Frankfurt in de 97ste minuut! Marseille stond 1-2 achter, waardoor Van Neck besloot om mee te gaan op corner. Onwaarschijnlijk! Bekijk zijn doelpunt hieronder. Eerder verloor Club NXT al met 2-1 van FC Porto, ondanks de basisplek van de 15-jarige Diawara.

Jelle Van Neck goal tegen Frankfurt:

Wie is Jelle Van Neck?

Jelle Van Neck komt uit de jeugd van Sporting Club Blankenberge, waar hij samenspeelde met zijn tweelingsbroer. Vervolgens speelde hij één jaar voor KV Oostende, maar het was daar dat Club Brugge in 2019 kwam aankloppen, waarna blauw-zwart de talentvolle doelman overnam van de Kustboys. Vorig seizoen was Van Neck onder meer aan de slag bij Club NXT. Zo stond hij onder de lat in de Youth League-matchen tegen PSG, RB Leipzig en Manchester City. Deze zomer trok hij naar Olympique Marseille, waar hij eerste doelman is bij de beloften. Van Neck is ook Belgisch jeugdinternational en werd geboren op 7 maart 2004.