Ex-2de Klasser speelde vorig jaar kampioen, maar staat nu ALLERLAATSTE in 1ste Nationale met 4/36

In Eerste Nationale staat Hoogstraten VV alleen laatste met amper vier punten in twaalf gespeelde wedstrijden. De laatste vijf wedstrijden verloren ze telkens en zo staan ze één punt achter de voorlaatste Rupel Boom. Hoogstraten VV werd vorig seizoen kampioen in Tweede Nationale. Jammer dat ze het na de promotie erg moeilijk hebben in een reeks hoger.

Hoogstraten VV

Hoogstraten VV is een club die opgericht is in 1936 en is in het bezit van het stamnummer 2366. De club uit de Antwerpse Kempen speelt al jaar en dag in rood en wit. Hun thuiswedstrijden werken ze af in het Sportcomplex Seminarie dat plaats kan bieden aan maar liefst 5.000 toeschouwers. De club is momenteel actief in Eerste Nationale, maar dat was ooit anders. In het seizoen 2013/2014 waren ze één jaar actief in Tweede Klasse, maar daar konden ze niet meteen potten breken. 

Gert Verheyen

In het verleden had Hoogstraten VV enkele bekende voetballers en trainers in hun rangen. Net zoals zijn vader Jan doorliep Gert Verheyen, ex-speler van Club Brugge, de jeugdreeksen van het voetbal bij de Antwerpse club. Voorts trainden Bart Wilmssen, ex-Antwerp, en Yves Borms ook de club in rood en wit. Momenteel is Frank Belmans er de trainer.

Bekijk hier de samenvatting van RFC Liège tegen Hoogstraten VV in Eerste Nationale: