WAANZIN! Vergeten ex-Club-ster maakt GROTE indruk in Azië: 16 goals en 28 assists in 34 matchen

Maxime Lestienne werd een tiental jaar geleden aanzien als één van de grootste Belgische talenten. In 2010 trok hij transfervrij naar Club Brugge, waar hij uitgroeide tot een absolute smaakmaker. Na vier seizoenen trok hij echter de deur van het Jan Breydelstadion achter zich dicht en na enkele passages in Italië, Qatar, Nederland, Rusland en Spanje besloot hij terug naar België te keren. Bij Standard groeide hij opnieuw uit tot een absolute sterkhouder, maar vorig seizoen kwam hij op een zijspoor terecht. Hij besloot daarop te vertrekken naar Singapore, waar hij nu de sterren van het dak speelt. In 34 wedstrijden zit hij aan zestien doelpunten 28 assists! Waanzin! 

Stats Maxime Lestienne Singapore

Lestienne goal én vier assists Singapore

Het kan snel gaan in het voetbal. In 2019 nog opgeroepen voor de Belgische nationale ploeg en amper drie jaar later via de B-kern van Standard vertrokken naar het Singaporese LC Sailors. Maxime Lestienne kende zowel hoogtes als laagtes in zijn carrière. De laatste jaren overheersten helaas voor Lestienne de laagtes. Maar sinds zijn transfer naar Singapore lijkt de flankspeler terug helemaal opengebloeid. De LC Sailors wonnen eerder dit seizoen met 3-7 tegen Hougang, de nummer vijf in de competitie. Maxime Lestienne wist één keer te scoren en zorgde voor maar liefst vier assists. Wat een wedstrijd van hem! 

Lestienne Speler van de Maand Singapore

Een tijdje geleden werd Lestienne voor zijn prestaties nog uitgeroepen tot speler van de maand in Singapore. Geniet hieronder van één van zijn goals die hem de award opleverden.