Wie is Djordje Gordic, de 18-jarige middenvelder die door Manchester City bij Lommel werd gestald?

Djordje Gordic is een 18-jarige middenvelder van Lommel SK. De jonge voetballer speelt echter nog maar sinds vorige maand voor de Belgische tweedeklasser. Lommel haalde hem begin januari namelijk weg bij het Servische Mladost, een club uit zijn thuisland. Met een marktwaarde van nu al €1,5 miljoen, kunnen we Djordje Gordic bestempelen als een groot talent. Tijd om hem wat beter te leren kennen! Ook Henri Koide is een talentje uit de Challenger Pro League.

Wie is Djordje Gordic?

Djordje Gordic werd geboren op 5 november 2004 en is op moment van schrijven achttien jaar oud. De jonge middenvelder komt uit Priboj, dat is een stadje uit het voormalige Servië en Montenegro. Gordic werd opgeleid bij het Servische Lucani en stroomde in 2021 door naar Mladost, de club waar Lommel hem in januari wegplukte. De transfersom is voorlopig onbekend.

City Football Group

Opvallend: het was zowaar moederclub Manchester City die de jonge Serviër bij Lommel stalde. Zoals jullie misschien al weten, werken beide clubs nou samen door de City Football Group en laat Manchester City heel wat jonge spelers ervaring opdoen in de Belgische tweede klasse. Gordic tekende een contract voor vijf seizoenen en is ook een Servisch jeugdinternational. Gordic speelde liefst 45 wedstrijden op het Servische profniveau. Een man om in de gaten te houden, want hij zou binnenkort wel eens kunnen ontploffen!