Sebastiano Esposito gaat VOL voor de titel: "Anderlecht is nog steeds de grootste club in België!"

Sebastiano Esposito is één van de nieuwkomers om in de gaten te houden dit seizoen. De Italiaanse spits wordt gehuurd van Inter en speelde vorig seizoen de pannen van het dak bij FC Basel. Ook in de galamatch tegen Lyon stond hij bij RSC Anderlecht aan het kanon. Ongetwijfeld één van de knapste transfers in de Jupiler Pro League dit seizoen.

Sebastiano Esposito

Deze week had hij een gesprek met Mauve TV. Het ging onder meer over de ambities van paars-wit dit seizoen. Het moge duidelijk zijn: iedereen bij Anderlecht wil voor de titel gaan, zo ook Sebastiano Esposito. "Voor mij is Anderlecht nog steeds de grootste club in België. Maar woorden betekenen niks, we moeten het tonen op het veld. Het is nu al 5 jaar sinds de laatste prijs van Anderlecht, dus we zullen de honger moeten tonen dat we willen winnen", aldus de Inter-huurling van RSCA. Hij kan het trouwens ook erg goed vinden met zijn spitsbroer Fabio Silva!

De Anderlecht-fans zijn nu al verliefd op de jonge Italiaan en dat inspireerde sommigen onder hen al. Deze groep Anderlecht-supporters hebben een eigen liedje ontwerpen met een alternatieve tekst op het liedje 'Bella Ciao'. Geluid aan, zouden we zeggen. Als Esposito dit seizoen topschutter wordt, dan zouden we het liedje wel eens vaker kunnen horen in het Lotto Park!

Esposito liedje 

Ook interessant