HILARISCH! RSCA-ploegmakkers halen een grap uit met Fabio Silva, de sfeer zit goed... (VIDEO)

Dat Fabio Silva en Esposito het goed kunnen vinden naast het veld is al even geweten. En dat laat Esposito nog maar eens blijken op zijn Instagram Story. De Italiaan haalt samen met Coosemans een geniale grap uit met Fabio Silva. De Portugees was aan het slapen in het vliegtuig op weg naar Estland voor de Conference League-voorronde tegen Paide. Anderlecht is gewaarschuwd, want hun tegenstander daagde hen al uit met een meme via sociale media.

Debuut Fabio Silva en Esposito

Sebastiano Esposito en Fabio Silva maakten twee weken geleden hun officiële debuut voor RSC Anderlecht tegen KV Oostende. De huurling van Inter mocht aan de match starten, terwijl de jonge Portugees inviel én scoorde. De kans is groot dat beide talentjes straks samen een spitsenduo zullen vormen, net zoals Zirkzee en Kouamé dat vorig seizoen deden. Beide nieuwkomers behoren trouwens tot de laatste 80 kandidaten voor de Golden Boy Award.

Fabio Silva en Esposito

Wat alvast helpt, is dat Sebastiano Esposito en Fabio Silva erg goede maatjes zijn naast het veld. Beide spelers kennen elkaar al langer aangezien ze van dezelfde generatie zijn en ze vaak tegenover elkaar stonden bij het nationaal jeugdelftal van respectievelijk Italië en Portugal. Esposito was ook de eerste speler die naar Fabio Silva liep toen hij afgelopen weekend scoorde tegen KV Oostende. En of het dus erg goede maatjes zijn. Dat werd ook nog eens bevestigd door een Instagram Story van Esposito. Daar deelde hij een video van Fabio Silva die hem thuis opzocht. Toch straf voor twee ploegmaten die nog maar een week samenspelen. Een gouden duo naast en straks ook op het veld?

Ook interessant