Ex-Club Brugge-coach hard aangepakt op de trein wanneer Frankfurt-fans hem ontdekken (VIDEO)

Christoph Daum kennen we in België als de ex-trainer van Club Brugge, maar in Duitsland kennen ze hem op een heel andere manier. Hij was er niet alleen coach van Bayer Leverkusen, maar kwam er ook in opspraak vanwege seksschandalen en cocaïne. Dat blijft hem tot op de dag van vandaag volgen.

Cocaïne

Afgelopen weekend namen Fortuna Düsseldorf en Eintracht Frankfurt het tegen elkaar op. De bezoekende fans namen de trein om het stadion van Düsseldorf te bereiken. En daar kwamen ze Christoph Daum tegen. Toen de supporters dat opmerkten, begonnen ze luidkeels te zeggen. "Christoph Daum ist wieder da und in Frankfurt kauft er Koka", wat betekent "Christoph Daum is opnieuw daar en in Frankfurt koopt hij cocaïne. Dat is een liedje die ondertussen gekend is in Duitsland.

Politie

Ze zongen Daum niet alleen luidkeels toe, maar kwamen ook heel dicht in zijn buurt en wiebelden met zijn stoel. Daum zelf bleef er opmerkelijk rustig bij en besloot om niet in te gaan op de provocerende gezangen. De politie greep uiteindelijk in, maar "Ik zal met de trein blijven komen", aldus de ex-Club-coach.

Volg ons nu ook op Instagram: