Club Brugge-aanhang FURIEUS op 1 speler na 1-1 gelijkspel tegen STVV: "Pijn aan de ogen!"

Club Brugge-STVV eindigde zondagavond op een 1-1 gelijkspel. Na een scoreloze eerste helft kon Blauw-Zwart snel op voorsprong komen in de tweede helft. De Club-fans lieten hun ongenoegen blijken na een zwakke eerste helft, maar zagen hun ploeg zich herpakken. Daarna was het echter weer gedaan met de pret, want topschutter Aboubakary Koita schoot na 66 minuten de gelijkmaker voorbij Mignolet. Dedryck Boyata werd bij de rust al gewisseld, maar toch kunnen de fans van Blauw-Zwart op 'X' niet zwijgen over zijn zwakke verdedigende prestatie. Ze zien de 31-voudig Rode Duivel dan ook liever niet meer aan de aftrap verschijnen. We bundelden enkele tweets.