Weg transfer? Veelbesproken RSCA-man scoort winnende treffer op Gold Cup, maar valt dan geblesseerd uit

Neen, het is niet het seizoen van Anderlecht geweest. Wel, integendeel... Paars-wit eindigde op plaats elf in het klassement, de slechtste eindklassering in decennia. De Brusselaars misten daardoor zowel de Champions' als de Europe play-offs, waardoor het seizoen er al in april opzat. Een van de wisselvallige spelers was Michael Murillo. Een transfer deze zomer lijkt niet uitgesloten, maar nu raakt hij wederom geblesseerd bij zijn land Panama, weg transfer? De Anderlecht-fans kunnen er duidelijk niet om lachen, zo blijkt op sociale media.

Michael Murillo Panama blessure

Michael Murillo speelde vrijdagnacht met Panama tegen Martinique op de Gold Cup. Ze wonnen de wedstrijd met 1-2 dankzij onde rmeer een goal van de Anderlecht-verdediger. Iets later viel hij geblesseerd uit en zo kan wederom een toekomstige transfer van hem in het water vallen. Vele RSCA-fans zien hem echter liever gaan dan komen. Het is nog afwachten hoe ernstig de blessure is. 

"Vreselijk nieuws, daar gaat het komende seizoen"

Michael Murillo twee goals Panama

Murillo begon, mede door een blessure, aanvankelijk nog op de bank bij Panama in de oefeninterland tegen Nicaragua. Bij een 0-1 achterstand kwam hij de tweede helft op het veld en deed hij de match kantelen: hij kopte al snel de 1-1 cijfers op het bord en zorgde tien minuten voor tijd voor een nieuwe gelijkmaker nadat Nicaragua op 1-2 was gekomen. Panama won uiteindelijk nog met 3-2. Michael Murillo is ondertussen zowat de lieveling van de natie:

"Amir Murillo doet het echt super goed!"

"Amir Murillo is met voorsprong onze beste speler."

"Michael Amir Murillo, de beste speler van Panama!"

"Alwéér Amir Murillo..."

"Wat een hoog niveau van Amir Murillo."

"Zo werd de wedstrijd nog opgelost: Michael Murillo kwam erin, bracht kwaliteit, ervaring, beleving en twee goals."

Bekijk hieronder de goals van Murillo: