AUWTCH! Romelu Lukaku krijgt megaboete van Manchester United na meetrainen bij Anderlecht

Romelu Lukaku heeft zich in de problemen gewerkt bij Manchester United. De spits is bezig met een transfer, maar staat ondertussen nog onder contract bij de Engelse club. De Belg had zich daar dan ook moeten melden dinsdag, maar was nergens te bekennen. Vervolgens kwam naar buiten dat hij meetrainde bij Anderlecht.

Lukaku kent Anderlecht-trainer Vincent Kompany nog van hun gezamenlijke tijd bij de Belgische nationale ploeg. De aanvaller had maandag nog een vrije dag van Manchester United, maar moest zich dinsdag melden op Old Trafford. De aanvaller kwam echter niet opdagen en dus kan hij een megaboete verwachten, schrijven Engelse media.

Twee weeksalarissen
De Daily Mirror meldt dat het gaat om een boete van 450.000 euro. Dat zijn ongeveer twee weeksalarissen van de aanvaller, die lang op weg leek naar Juventus. Paulo Dybala zou in de deal betrokken worden, maar die heeft de stekker er uit getrokken, omdat hij een overstap naar United niet zag zitten.

Internazionale
Ook Internazionale aast op Lukaku, maar die lijken niet aan de vraagprijs te kunnen voldoen. Er werd gesuggereerd dat de Italiaanse club 80 miljoen euro had geboden, maar dat lijkt nog niet genoeg te zijn. De aanvaller maakt er geen geheim van te willen vertrekken, maar heeft nog een contract tot medio 2022 bij de club.