ABSURDER wordt het niet: thuisfans gaan niet akkoord met penalty en trekken doelnetten los (VIDEO)

De meest bizarre beelden van het weekend - en er waren er heel wat, denk maar aan de rellen door ADO Den Haag-supporters - komen ongetwijfeld uit Kosovo. Vushtrria en Malisheva stonden zaterdagavond tegenover elkaar in een degradatie/promotie play-off. In minuut 78 kregen de bezoekers (Malisheva) een penalty bij een 0-2 voorsprong en daar waren de thuisfans niet mee gediend. Hun oplossing: ze trokken gewoon de doelnetten los van de doelpalen. De wedstrijd lag vervolgens meer dan vijftien minuten stil en de fans werden uit het vak gezet. De penalty werd nog genomen en de match eindigde op 1-3. Kijk hieronder even mee en laat je lachspieren hun werk doen.