Nacer Chadli twijfelt ABSOLUUT niet: "Hij is de meest getalenteerde voetballer met wie ik ooit speelde"

KVC Westerlo is bezig aan een enorm sterk seizoen. Ook zonder spits Lyle Foster, die inmiddels aan de slag is bij Burnley, blijven ze goed presteren. De ploeg staat op amper vier punten van een top vier plek. Een belangrijke speler voor de Kemphanen is natuurlijk Nacer Chadli. Met enkele belangrijke doelpunten en uiteraard zijn ervaring scheert de ploeg hoge toppen dit seizoen. In een interview met Het Laatste Nieuws kreeg Nacer Chadli een vraag over de exit van Eden Hazard bij de Rode Duivels. 

Nacer Chadli over Eden Hazard

In een interview voor Het Laatste Nieuws werd Nacer Chadli de vraag gesteld of hij het niet jammer vond dat Eden Hazard zijn afscheid aankondigde bij de Rode Duivels. Nacer Chadli zei hierop het volgende: "Doodzonde dat hij stopt. Eden is de meest getalenteerde voetballer met wie ik ooit samen speelde. Hij is ongelooflijk goed. Dat fans op het WK eisten dat hij niet zou spelen, kon er bij mij niet in. Echt niet. Niemand heeft zijn talent! Maar dat is ook voetbal zeker... Mensen hebben een kort geheugen. In mijn ogen komt Kevin De Bruyne het dichtst in de buurt."

Dat Eden Hazard één van de beste voetballers ter wereld was, bewees hij vooral bij Chelsea. Bekijk hieronder één van zijn vele prachtige goals voor 'The Blues':