EXIT? Meijer komt met DRAMATISCH nieuws voor Club-fans: "Hij is gewoon aan de volgende stap toe"

Vrijdagavond neemt Club Brugge het op tegen degradatiekandidaat KV Oostende. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams. Na de gewonnen Slag om Vlaanderen hopen de troepen van Scott Parker ook een positief resultaat te halen op het veld van KV Oostende. Blauw-zwart rekent hierbij uiteraard op zijn linkerflank Meijer-Lang. De Nederlandse flankverdediger wierp een blik op de toekomst van Noa Lang. Na de wedstrijd tegen Gent liet Noa Lang zich op zijn eigen manier gelden door de 9K te veranderen in 8K. 

Bjorn Meijer over toekomst Noa Lang

Bjorn Meijer zou na dit seizoen wel eens de enige Nederlander kunnen zijn bij Club Brugge. Ruud Vormer speelt intussen voor Zulte Waregem en Noa Lang wil deze zomer echt weg. In een interview voor het Nieuwsblad kreeg hij deze stelling voorgeschoteld en had hierop het volgende antwoord klaar: “Noa is ook gewoon aan een volgende stap toe. Ik zou hem missen op de linkerkant, maar ik zou het snappen als er veel clubs interesse in hem hebben. Hij is er na een moeilijke zomer weer helemaal doorgekomen, dat verdient een compliment.”

In de Champions League-wedstrijd tegen Benfica was Noa Lang de absolute uitblinker bij blauw-zwart. De Nederlander had maar liefst twaalf succesvolle dribbels in de 0-2 nederlaag. Bekijk hieronder enkele vloeiende bewegingen van Noa Lang: