Ein-de-lijk! Monaco-fans prijzen tactische wissels van Clement: "Tegenstander werd gedomineerd"

Afgelopen zondag won Philippe Clement met AS Monaco op het veld van Marseille. Door deze overwinning blijft AS Monaco in de running voor Europees voetbal en zo kan de Belg opgelucht ademhalen. De zeven speeldagen voordien kon Clement maar negen punten sprokkelen en dat zorgde voor veel druk voor deze topwedstrijd. Het was Gelson Martins die in de tweede helft wist te scoren en zo wonnen de Monegasken de wedstrijd met 0-1. Na de wedstrijd waren de supporters van AS Monaco zeer tevreden over hun coach: "Tactisch domineerde hij Sampaoli!" 

Tweets Philippe Clement

"We kunnen Clement ook in de top tien zetten, want zijn wissels (Boadu - Diop - Golovin) waren erg goed! Daardoor kon Monaco niet te veel terugvallen in het laatste kwartier!"

 "Wat een wedstrijd van Monaco! We zijn terug op 5 punten van de Champions League" 

"Goede coaching van Clement"

"Eén coach paste zijn team aan na de pauze. De andere lijkt nog steeds oplossingen te missen. Clement domineert Sampaoli tot nu toe tactisch"

 "Slechts drie overwinningen voor Clement in de Ligue 1 ... maar twee tegen Lyon en Marseille. Dus misschien is onze ingewikkelde maart kalender niet zo'n slechte zaak..."

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link