Akkoord? Club Brugge-aanvaller deelt zijn droompoule in de UCL ... alleen maar grote clubs!

Donderdagavond om 18u is het zover. Dan staat de loting voor de Champions League-groepsfase op het programma. Het zal nog even duren vooraleer de balletjes in de trommel zullen gaan, dus vermoedelijk zal het na 19u zijn tegen dat Club Brugge, met Dedryck Boyata in de selectie, haar drie tegenstanders kent. Blauw-zwart zit in pot vier en treft op papier drie betere tegenstanders.

Potten Champions League-loting

In pot 1 zitten Real Madrid, Frankfurt, Manchester City, AC Milan, Bayern München, Paris SG, Porto en Ajax. In pot 2 zijn Liverpool, Chelsea, FC Barcelona, Juventus, Atlético Madrid, Sevilla, RB Leipzig en Tottenham de mogelijke tegenstanders. Pot 3 bevat dan weer Dortmund, Salzburg, Shakhtar, Inter, Napoli, Sporting, Leverkusen en Benfica. Sowieso allemaal kleppers van formaat. Wie in pot 4 zit, doet er voor Club Brugge niet toe. Zij kunnen hen niet loten.

Droomloting Ferran Jutglà

Ongetwijfeld heb jij al een ideale poule in gedachten. Ook Club Brugge-aanvaller Ferran Jutglà liet zich al uit over een eventuele droompoule. En hij kwam terecht bij een groep met AC Milan, FC Barcelona en Borussia Dortmund. De keuze voor AC Milan kan deels te maken hebben met het feit dat zijn ex-ploegmaat Charles De Ketelaere er voetbalt. Barcelona is logisch, want Jutglà heeft een verleden bij de Catalanen. En Dortmund is gewoon een mooie affiche. Benieuwd welke ploegen er uit de trommel komen! Een dag later staat trouwens de loting voor de Europa League en Conference League op het programma.

droomloting ferran jutglà club brugge champions league

Ferran Jutglà was vorig seizoen nog topschutter bij Barcelona B:

Ook interessant