Wie is Séverine Parlakou, sinds kort sportjournaliste en presentatrice bij Eleven Sports?

In de Belgische voetbalwereld werken over het algemeen heel wat personen die al wat van leeftijd zijn. Niet onlogisch, want vaak zien we dat voetballers of sporters in het algemeen na hun carrière nog kiezen voor een rol in de media. Wil dat zeggen dat er dan echt geen jong talent rondloopt in de mediawereld, wat voetbal betreft? Absoluut niet. Maak kennis met Séverine Parlakou, sinds kort een nieuw gezicht bij Eleven Sports.

Wie is Séverine Parlakou Eleven Sports?

Séverine Parlakou is sinds december 2022 één van de nieuwe gezichten bij Eleven Sports. Ze werd in mei 31 jaar en is op zich dus nog behoorlijk jong in het mediawereldje. Ken je haar nog niet? Dan ben je wellicht een Vlaming, want Séverine is namelijk actief voor de Waalse tak van Eleven Sports, waarvoor ze onder andere de presentatie en interviews verzorgt tijdens live wedstrijden. Tussen 2013 en 2016 studeerde ze Communicatie aan de Brusselse hogeschool ISFSC, waarna ze al snel bij RTL aan de slag ging. Daarna werkte ze ook nog als communicatie project manager bij L'Oréal, alvorens bij Eleven Sports terecht te komen.

Séverine Parlakou podcast Entre Les Lignes

Sinds jaar en dag is Séverine gebeten door de voetbalmicrobe. Om haar ei kwijt te kunnen, ging ze aan de slag als presentatrice van een Waalse voetbalpodcast: Entre les Lignes. Samen met niemand minder dan Marvin Ogunjimi leidt ze de podcast, waarin de voetbalactualiteit aangekaart wordt, in goede banen.