Maak kennis met Chris Vanminsel, de vlam van Eupen-verdediger Yentl Van Genechten

Nu de verschillende ploegen in de Jupiler Pro League op winterstage zijn, hebben we bij Voetbalflitsen even tijd om ook de sterke vrouw achter de spelers in de bloemetjes te zetten. Vandaag aan de beurt: Chris Vanminsel, de vriendin van Yentl van Genechten, verdediger bij KAS Eupen.

Chris Vanminsel Yentl van Genechten

Chris Vanminsel is de 23-jarige Belgische vriendin van Van Genechten en studeerde een bachelor en een master Toegepaste Economische Wetenschappen (kortweg TEW) aan de Universiteit van Hasselt. Nadien volgde ze aan diezelfde universiteit een Educatieve master in de economie en deed ze een stage als docent in het Stedelijk Humaniora van Dilsen-Stokkem. Zij is dus de wederhelft van Van Genechten, die als jeugdspeler bij KV Mechelen en Westerlo zat en via Thes Sport, Lierse Kempezonen en Jong Genk in juli 2022 in de Oostkantons uitkwam.

Yentl Van Genechten KAS Eupen

Bij de Panda's groeide de intussen 23-jarige rechtsachter meteen uit tot een vaste waarde in de ploeg. Dit seizoen zit hij bijvoorbeeld al aan zeventien wedstrijden, waarin hij twee keer wist te scoren.

Bekijk hier enkele kiekjes van Chris Vanminsel op Instagram: