Karma ... Kristian Thorstvedt gaat nu ook viraal in Italië na onwijs onsportieve actie (VIDEO)

Sassuolo verloor maandagavond met 2-1 van Cagliari en zal zich dat nog lang beklagen. Tot de 93ste minuut stonden de bezoekers namelijk nog 0-1 voor. In de 94ste en 99ste minuut ging de thuisploeg uiteindelijk nog erop en erover. Een opvallende rol was er weggelegd voor Kristian Thorstvedt. De ex-Genk-middenvelder ging viraal na een erg onsportieve actie bij een 0-1 tussenstand om tijd te rekken. Uiteindelijk deed karma zijn werk en ging Sassuolo nog met 2-1 ten onder...

Cagliari vs Sassuolo

Sassuolo kwam maandagavond al na zeven minuten op voorsprong tegen Cagliari dankzij Martin Erlic. Ruan Tressoldi Netto pakte in de 62ste minuut rood voor de bezoekers, maar toch hielden ze stand en leek Sassuolo de drie punten te pakken, belangrijk in de strijd om het behoud. Toch deed Cagliari er tot de laatste seconde alles aan om minstens één punt te pakken. En zo geschiedde. In de 94ste minuut maakte Gianluca Lapadula gelijk, en nog eens vijf minuten later trapt Leonorda Pavoletti de thuisploeg naar de overwinning. Voor de ganse Sassuolo-familie wordt dit een wedstrijd om snel te vergeten, en al zeker voor Kristian Thorstvedt.

Thorstvedt vs Cagliari

De Noorse middenvelder met een verleden bij KRC Genk liet zich maandagavond van zijn minst goede kant zien. Bij een 0-1 voorsprong hielp hij zijn ploegmaat om tijd te rekken en dat mogen we gerust letterlijk nemen. Toen een ploegmaat in de 93ste minuut bleef liggen na een harde botsing met de boarding, sleepte Thorstvedt hem het veld op zodat het spel zeker niet kon hervat worden. Als een speler naast het veld ligt, dan kan hij namelijk daar verzorgd worden en hoeft het spel daar niet onder te lijden. Thorstvedt pakte uiteraard geel en maakte zich erg onpopulair bij de spelers én aanhang van Cagliari. Karma deed uiteindelijk zijn werk, want amper één minuut later maakte Cagliari gelijk. In de 99ste minuut ging Sassuolo helemaal ten onder. De 24-jarige Thorstvedt speelde ooit nog 87 wedstrijden voor KRC Genk, waar hij zich ook af en toe eens van zijn mindere kant liet zien en toch niet onbesproken was.

Bekijk hier de onsportieve actie van Kristian Thorstvedt, waar hij zijn ploegmaat letterlijk het veld op sleept:

Kristian Thorstvedt Sassuolo

Veel Belgische voetballiefhebbers zullen Thorstvedt vooral ook herinneren als een mooie voetballer. Ondanks zijn venijnig kantje verkeert hij dit seizoen wel in vorm. Zo scoorde hij al drie goals in twaalf competitiewedstrijden. Bij de eigen fans is hij duidelijk wel populair...

"Thorstvedt is de miniatuurversie van Bellingham bij Sassuolo."

"Je wou dat je Thorstvedt in je team had!"

"Mooie partij tussen Sassuolo en Salernitana, met absolute hoofdrolspelers Thorstvedt en Ochoa."