Voor de 3e keer meer dan 10 goals... JPL-club hakt Tweede Nationaler in de pan: 0-11(!)

Eind juli beginnen de clubs uit de Jupiler Pro League aan het seizoen 2022-2023. Ter voorbereiding spelen de ploegen uit 1A oefenwedstrijden. Ideaal om je in de kijker te spelen, kijk maar naar Owen Otasowie van Club Brugge. Ook KV Oostende speelde even geleden al tegen enkele Provincialers, die makkelijk werden ingeblikt, maar met Tweede Nationaler Oudenaarde stond zaterdag toch geen hapklare brok op het menu. Maar niets was minder waar...

Oudenaarde-KV Oostende 0-11

De Kustboys waren in een bijzonder begenadigde dag. De mannen van Oudenaarde waren duidelijk nog niet opgewassen tegen een ploeg uit de Jupiler Pro League in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen. 0-11 was de pijnlijke eindstand na 90 minuten. De goals werden gemaakt door Musayev (4), Biron (2), Boonen (2), Berte, Osifo en Bätzner. Ook STVV begon al stevig aan hun oefencampagne, met twee knappe overwinningen.

KV Oostende

Na enkele klinkende overwinningen liet KV Oostende zich vorige week nochtans vangen aan een andere club uit 2de Nationale. Ze gingen met 5-3 de boot in tegen Harelbeke. 

KV Oostende vs Zwevele

Hier zie je een samenvatting van Oostende tegen Zwevele. 

Ook interessant